Gratis link - gratis annonce - bytte link?

Laver du et link til os, så giver vi også dig et link. Sæt en eller flere af nedenstående link, gerne med beskrivelsen, på din hjemmeside, og mail derefter linket til os sammen med dit link/tekst, som du gerne vil have os til at sætte på vores hjemmeside: kontakt@rainer.dk 

Gode besparelser i Danmark med polsk arbejdskraft! 

RAINER Byggeri

RAINER Byggeri udfører alle former for renovering eller ombygninger for private og erhverv med polske og danske håndværkere:

 
 • Totalrenovering: Indvendige renoveringer fra A-Z af huse, lejligheder, kontorbygninger, klinikker m.m. og med prisgaranti!
 • Facaderenovering: Sandblæsning, vandskuring, filsning, hulmursisolering og isolering af facader med facadebats (flamingo) samt renovering af trapper og murereparationer – sålbænke, gesims og stuk m.m.
 • Tage – Danmarks bedste priser på eternit-, pap- og stråtage
 • Malerarbejde: Alt indenfor pudsning, spartling, væv og maling – udvendig og indvendig
 • Ombygninger: Udskiftning eller etablering af badeværelser, køkkener, døre, vinduer, gulve m.m.
 • Anlæg og brolægning

Dvs. alle maler-, tømre- og mureropgaver.

www.rainer-byggeri.dk
  

RAINER Cleaning
Rengøring til fornuftige priser – for private og erhverv. Speciale i slutrengøring, vinduespolering, erhvervsrengøring og ejendomsservice.  
 • Vinduespolering (uden lift): Vask af vinduer og rammer og efterfølgende polering
 • Virksomheder: natrengøring af virksomheder (kontorer, kantiner, gangarealer, rengøring af bade- og toilet faciliteter, kantiner m.m.)
 • Opskuring og gulvpolering, herunder grundrens og polering af linoleum
 • Slutrengøring: rengøring efter håndværkere
 • Ejendomsservice: rengøring og vedligeholdelse af hele ejendommen

http://www.rainer-cleaning.dk/

RAINER – Vikarbureau
Rainer.dk S.M.B.A. er et dansk vikarbureau, som tilbyder dansk og polsk arbejdskraft. Vores kontor i Polen finder og udvælger de polske medarbejdere, men vi ansætter også danskere og medarbejdere fra andre lande. Vi har specialiseret os i medarbejdere til:

 • Byggeindustrien (faguddannede danske og polske håndværkere)
 • Rengøringsbranchen
 • Lager og produktion
 • Transportsektoren
 • Landbrug og gartneri

www.rainer.dk

Gode besparelser i Polen!

BeautySmile

Tandhandling i Polen – Spar 50-80%. Vi har siden 2003 hjulpet hundredvis af danskere, svenskere, nordmænd, tyskere og englændere med at få bedre og billigere tandlægebehandlinger i Polen. Foruden at spare 50-80% på din tandbehandling sørger vi også for, at du/I får en dejlig oplevelse/ferie i Stettin eller Krakow.

www.beauty-smile.dk 


Polcars
Står du overfor en større reparation, så sparer du typisk 50% ved at få din bil repareret i Polen. Er du glad for din bil, men står overfor pladearbejde (rust), en omlakering, kunne du tænke dig læderinteriør, en ny autorude eller blot et serviceeftersyn, så er det en god idé at komme til Polen. Vi restaurerer også veteranbiler og tilbyder forkromning.
www.polcars.dk
eller www.polcars.dk/no/


KRAKOW Restaurant & Shopping GUIDE
Oplev Krakow og omegn fuldt ud på få dage med en professionel dansktalende guide. Guidede ture i Krakow: det jødiske kvarter Kazimierz, Salt minerne i Wieliczka, bjergene i Zakopane (billig skiferie), Tatras, koncentrationslejrene i Aushwitz og Birkenau.


Vi hjælper mange med at finde en god tandlæge, tatovør, skønhedsklinik, skønhedssalon/frisør, bookning af hotel, restauranter, diskoteker og meget mere.
www.krakow-guide.dk

STETTIN Restaurant & Shopping GUIDE
Oplev Stettin og omegn fuldt ud. Stettin er en fantastisk ”shoppingby”, hvor der virkeligt er meget at spare.

Vi hjælper mange med at finde en god tandlæge, bilreparationer, tatovør, skønhedsklinik, skønhedssalon/frisør, bookning af hotel, restauranter, diskoteker og på erhvervssiden med ejendomsinvesteringer, reklametryk, bilreparationer, byggematerialer og meget mere.
www.stettin-guide.dk 

Reklametryk
Får du ofte produceret brochurer, magasiner, visitkort eller alle andre former for tryksager, så er der store penge at spare i Polen. Du skal selvfølgelig regne med et par dages ekstra leveringstid, men til gengæld sparer du ofte 10-25%. Kvaliteten er den samme i Polen, som den du kender fra de bedste trykkerier i Danmark, men opstartsomkostningerne og avancerne er væsentlig lavere.  Vores grafiske afdeling foretager alle former for dtp arbejde og grafiske løsninger.

Vi samarbejder med en række trykkerier i Polen og tilbyder produktion af alle former for tryksager, bannere, reklameskilte, POS materialer, udskåren folie til biler og vinduer m.m.  Har du en brochure, et katalog, flyers etc., som du ofte får trykt, så send os et eksemplar, så vi kan hjælpe dig med at spare mange penge på dine tryksager. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du står over for et nyt projekt, og gerne vil have et tilbud.
www.rainer.pl

Partnerlink:

På online-supermarkeder.dk kan du få en liste over måltidskasser.

Ellen Garne, psykolog: Læs mere

Bed and Breakfast – Hejren:   Århus - Djursland.

Billig god overnatning 15 km fra Århus C og tæt på Djursland.

Håndværker, enlige, gruppper. Vi kan tilgodese mange behov. I alt 17 sengepladser  fordelt på 3 lejligheder. Udlejes som enkeltværelser, som lejlighed eller alle 3 lejligheder samlet.

Mini kiosk, rygerum, legehus, lille sø, gode parkeringsforhold, masser af plads udendørs.

Fredelig, uformel, hyggelig overnatning.

Ring når som helst på 2612 1752

bed-and-breakfast-hejren.dk.

 

youLink - links

 

Tilmeld link i det nye linkkatalog linkbyen.dk

 

created by ReklameShoppen.dk